AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindiden kaçmak

Kahve falında hindiden kaçmak

Kahve falında hindiden kaçmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına rivayet eder.

Kahve falında hindiden kaçmak gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızdan bahsetmeniz özel iş birlikleri yapılmasını sağlayabilir.

Kahve falında hindiden kaçmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah hindi görmek önündeki engelleri aşamayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kuru hindistan cevizi görmek huzur ve şifa bulacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında kara hindi görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında hindi kesildiğini görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindinin ısırdığını görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hindi satın almak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindi yumurta görmek sıhhat kazanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir