AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızarmış hindi görmek

Kahve falında kızarmış hindi görmek

Kahve falında kızarmış hindi görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızarmış hindi gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında kızarmış hindi yemek zor zamanlar geçireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızarmış hindi görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yükseldikçe yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında hindi yumurtası görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında hindi yem vermek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş hindi görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, üzerinde kafa yoracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde hindi görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında hindi ölüsü görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi dolması görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir