AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindistanda olmak

Kahve falında hindistanda olmak

Kahve falında hindistanda olmak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, borcunun kalmayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hindistanda olmak gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında büyük hindi görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindi beslemek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş hindi görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, karlı ortaklıklara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü hindi görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında hindi eti kesmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek hindi görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi çalmak ev içinde mutluluğun artacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir