AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindiye yem vermek

Kahve falında hindiye yem vermek

Kahve falında hindiye yem vermek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hindiye yem vermek gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Kahve falında hindi yem vermek kısmetinin kendinden yana olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindiye yem vermek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yemek yemesini görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına inanılır.

Kahve falında güvercinlere yem vermek üzgün ve karamsar olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanlara yem olmak çalışmalarının karşılığını alacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında güvercine yem vermek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civciv yemi görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyunlara yem vermek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir