AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan hindi görmek

Kahve falında uçan hindi görmek

Kahve falında uçan hindi görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan hindi gördüyseniz:

  • Sürekli iş odaklı olmanız bazı kişilerin size olan ilgisini azaltabilir.

Kahve falında uçan hindi görmek zararların günden güne artacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında hindinin uçtuğunu görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi et görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, zorluklarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında hindi yem vermek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tavuk ve hindi görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına inanılır.

Kahve falında uçakla hindistanua gitmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hindi dolması görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişi hindi görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, parasının her zaman bereketli olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir