AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi civciv görmek

Kahve falında hindi civciv görmek

Kahve falında hindi civciv görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi civciv gördüyseniz:

  • Hayatınızda fark yaratabilecek teklifleri dikkatli şekilde ele almalısınız.

Kahve falında hindi civciv görmek sağlık içinde yaşanacağına, art niyetli kişilere uyacağına işaret eder.

Kahve falında hindi civcivi görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindi ve civciv görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz ve hindi görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi yemeği görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kara hindi görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hindistan cevizi sütü görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hindi yolmak feraha ereceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir