AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi boğazlamak

Kahve falında hindi boğazlamak

Kahve falında hindi boğazlamak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hindi boğazlamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Kahve falında hindi boğazlamak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu boğazlamak kafa dinleyeceğine, problemlerini çözeceğine inanılır.

Kahve falında köpek boğazlamak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını boğazlamak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kazancının tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğazladığını görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kendini boğazlamak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu boğazlamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, hastalıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında boğa boğazlamak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir