AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi yumurtası görmek

Kahve falında hindi yumurtası görmek

Kahve falında hindi yumurtası görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi yumurtası gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında hindi yumurtası görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına alamet eder.

Kahve falında hindi yumurta görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hindi yumurtası toplamak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalet eder.

Kahve falında hindi boynu görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında hindi ayağı görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına tabir olunur.

Kahve falında hindistan cevizi görmek huzur içinde yaşayacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hindi tutmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir