AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin kolaylaşacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Bazı yük ya da sorumlulukları üzerinize almak zorunda değilsiniz veya üzerinizde olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında hindi yumurta görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi yumurtası toplamak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında hindi yumurtası görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindi temizlemek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Kahve falında tavuk ve hindi görmek yiyip içeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş hindi eti yemek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında hindi pişirdiğini görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir