AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi boynu görmek

Kahve falında hindi boynu görmek

Kahve falında hindi boynu görmek maddi gücünün azalacağına, iç sıkıntısına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi boynu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Kahve falında hindi boynu görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz hindistan cevizi görmek falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindistana gitmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, güzel bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı hindi görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yavru hindi görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında hindi ve yavrularını görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, dertlerin sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında hindi horoz görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir