AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindistan cevizi görmek

Kahve falında hindistan cevizi görmek

Kahve falında hindistan cevizi görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında hindistan cevizi gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında hindistan cevizi görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi toplamak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru hindistan cevizi görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan hindistan cevizi toplamak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi kırmak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında hindistan cevizi ağacı görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz hindistan cevizi görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında hindistan cevizi sütü içmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir