AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi tutmak

Kahve falında hindi tutmak

Kahve falında hindi tutmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında hindi tutmak gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Kahve falında hindi tutmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine yorulur.

Kahve falında hindi inciri görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında hindi budu görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işaret eder.

Kahve falında kendini hindistan görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızarmış hindi yemek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında renkli hindi görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek rahat bir hayata kavuşacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi öldürmek kendi işine kavuşacağına, dertlerin aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir