AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi ayağı görmek

Kahve falında hindi ayağı görmek

Kahve falında hindi ayağı görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi ayağı gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında hindi ayağı görmek aksiliklerin baş göstereceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında hindistanda olduğunu görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında hindi ve tavuk görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Kahve falında hindi kovaladığını görmek hakkıyla kazanca, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi ve yavrusunu görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına inanılır.

Kahve falında hindi dövmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında hindi et görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında hindistan görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir