AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi yumurta görmek

Kahve falında hindi yumurta görmek

Kahve falında hindi yumurta görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin başına geçeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi yumurta gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Kahve falında hindi yumurta görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, haneden birinin ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi yumurtası görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine delalettir.

Kahve falında hindi yumurtası toplamak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli hindi görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi temizlemek büyük bir saygınlık kazanacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindistan cevizi almak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yolunmuş hindi görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir