AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi ve tavuk görmek

Kahve falında hindi ve tavuk görmek

Kahve falında hindi ve tavuk görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, fal sahibinin muradına ereceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, büyük adımlar atacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında hindi ve tavuk gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, mal mülk kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk ve hindi görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindi ve tavuk görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında hindistan cevizi almak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında hindi görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında kendini hindistanda görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında hindi boğazlamak gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çok hindi görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir