AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindistan cevizi almak

Kahve falında hindistan cevizi almak

Kahve falında hindistan cevizi almak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi almak gördüyseniz:

  • Aile içindeki bir eşya veya para ile ilgili bir tartışmaya girebilirsin.

Kahve falında hindistan cevizi görmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında hindistan cevizi toplamak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan hindistan cevizi toplamak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında hindistan cevizi sütü içmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında hindistan cevizi almak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kuru hindistan cevizi görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında toz hindistan cevizi görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, hayatın tadına varacağına rivayet eder.

Kahve falında hindistan cevizi ağacı görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir