AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi görmek

Kahve falında hindi görmek

Kahve falında hindi görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Kahve falında küçük hindi görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında hindinin ısırdığını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş hindi görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, doğru bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış hindi yemek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi yem vermek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işarettir.

Kahve falında hindi kafası görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi civcivi görmek şansın çalışmaya başlayacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir