AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ve hindi görmek

Kahve falında tavuk ve hindi görmek

Kahve falında tavuk ve hindi görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, canın sıkılacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, şansının yaver gideceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve hindi gördüyseniz:

  • Kimse size kötü niyetle davranmıyor.

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk ve hindi görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalettir.

Kahve falında hindi ve tavuk görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük hindi görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında hindi satmak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, rızkın artacağına delalet eder.

Kahve falında hindi tutmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine yorulur.

Kahve falında tüysüz hindi görmek işlerin daha kötüleşeceğine, elindeki imkanların artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir