AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok hindi görmek

Kahve falında çok hindi görmek

Kahve falında çok hindi görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok hindi gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Kahve falında hindi ölüsü görmek her zaman çok başarılı olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi sütü görmek sıkıntılardan kurtulmaya, sıkıntılı durumlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hindistanda olmak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işarettir.

Kahve falında hindi yumurta görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna yorulur.

Kahve falında hindi eti yemek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında hindi yumurtası görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında kızarmış hindi yemek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir