AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hindistanda görmek

Kahve falında kendini hindistanda görmek

Kahve falında kendini hindistanda görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kazancının epey düşeceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kendini hindistanda gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında hindi ve civciv görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında hindinin ısırdığını görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hindi civcivi görmek işlerin bozulacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hindinin kovaladığını görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine alamet eder.

Kahve falında hindiler görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz hindi görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi öldüğünü görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük hindi görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir