AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek

Kahve falında hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek

Kahve falında hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, konfor içinde olacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek zenginliğe kavuşacağına, hayalkırıklığı duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle öpüşmek maddi kolaylığa ulaşacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir