AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak neşesinin yerine geleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı birini görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birinden hoşlanmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir