AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığımız birini görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, unvan sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir