AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın biriyle öpüşmek

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle öpüşmek

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle öpüşmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artması sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığımız birini görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak ayıplanacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birine aşık olmak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir