AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, huzurunu yerine getireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, birlikteliğe başlayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Sizi igilendiren konulara zaman ayırmanız size ilham veren kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kazancının günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birini görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek üzüleceğine ve kırılacağına, iş için gurbete gidileceğine alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak düşmanların barışacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir