AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri siz çok fazla beğeniyor.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak rakiplerini yeneceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın ölmüş birini görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kısmetlerin azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir