AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, tövbe etmeye, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, kötülüklerden uzak olacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler artıyor.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın insanlar görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığı birini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığı insanları görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir