AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek

Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek

Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığın kadın gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek isteklerine kavuşacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın ölmüş birini görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı insanları görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir