AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı yeniden değerlendirin.

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı insanları görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek iç dünyasının güzelleşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle evlenmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, darlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir