AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, şansın açılacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgileri veya haberleri ya da yeni gelişmeleri mevcut planlarınızın devamlılığı yararına kullanabilir ya da gerekli değişikliklerin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek beklentilerin gerçekleşeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, şans ve kısmet elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek giden birinin geri döneceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir