AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Her türlü konuda başarı görülüyor.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek şansının yaver gideceğine, çok büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle evlenmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, o kişiye zararının dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı insanları görmek yeni bir makama sahip olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir