AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, ömür boyu süreceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle evlenmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle evlenmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek borçların gittikçe artacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir