AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın insanlar görmek

Kahve falında hiç tanımadığın insanlar görmek

Kahve falında hiç tanımadığın insanlar görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yolunda gideceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın insanlar gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında hiç tanımadığın insanlar görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı insanları görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın ölmüş birini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir