AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü yaralamak

Kahve falında yüzünü yaralamak

Kahve falında yüzünü yaralamak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü yaralamak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Kahve falında yüzünü yaralamak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını yaralamak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine inanılır.

Kahve falında kendini silahla yaralamak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında at yaralamak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı yaralamak kendini her konuda geliştireceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına yorulur.

Kahve falında birini öldürmek yaralamak kendine çeki düzen vereceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi yaralamak ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği yaralamak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir