AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla birini yaralamak

Kahve falında makasla birini yaralamak

Kahve falında makasla birini yaralamak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, keyfe kavuşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makasla birini yaralamak gördüyseniz:

  • Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var.

Kahve falında makasla birini yaralamak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi yaralamak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini silahla yaralamak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare yaralamak sebep olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanı yaralamak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla adam yaralamak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir