AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi karaciğerini görmek

Kahve falında kendi karaciğerini görmek

Kahve falında kendi karaciğerini görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, zaferler kazanacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kısmetinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi karaciğerini gördüyseniz:

  • Gelir gider dengesini iyi ayarlamakta fayda var.

Kahve falında karaciğer görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ karaciğer görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karaciğer nakli görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında karaciğer pişirmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi karaciğerini görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulur.

Kahve falında karaciğerini bağışlamak parasız günler geçireceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ karaciğer yemek hayatına yeni bir yön vereceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulur.

Kahve falında karaciğer kanseri olmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir