AnaSayfa / Genel / Kahve falında heykel kırmak

Kahve falında heykel kırmak

Kahve falında heykel kırmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında heykel kırmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında heykel kırmak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında antika heykel görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında at heykel görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında cam heykel görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, hastalıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altından heykel görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın heykeli görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz heykeli görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarihi heykel bulmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir