AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan bacağı görmek

Kahve falında hayvan bacağı görmek

Kahve falında hayvan bacağı görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, hatalarından erken döneceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan bacağı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin farklı yollarını bulabilirseniz maddi sıkıntılarınız hafifleyebilir.

Kahve falında hayvan bacağı kırmak ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan bacağı görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta vurulmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında bacağının tutuştuğunu görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek sevgi ve hürmet göreceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaktan yaralandığını görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarda yara görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılsız bacak görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir