AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan havuz görmek

Kahve falında camdan havuz görmek

Kahve falında camdan havuz görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, düşmanına galip geleceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, çalışıyorsa terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan havuz gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kontrol etmeye veya durdurmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında camdan havuz görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında cam havuz görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında havuzda koşmak hem de zengin biri olacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun havuza düştüğünü görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında havuz içinde yunus görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş havuz görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında havuz içinde taş görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir