AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda timsah görmek

Kahve falında havuzda timsah görmek

Kahve falında havuzda timsah görmek müjdeli bir haber alacağına, stresini atacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında havuzda timsah gördüyseniz:

  • Planları oluşturacak olan sizsiniz.

Kahve falında havuzda timsah görmek gelir kaybedeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsahla boğuşmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir timsah görmek problemlerini çözeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında renkli timsah görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, aile içinde husumet gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında timsahın öldüğünü görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük timsahlar görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir