AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz içinde timsah görmek

Kahve falında deniz içinde timsah görmek

Kahve falında deniz içinde timsah görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz içinde timsah gördüyseniz:

  • Bazı öneriler bazı konuların mükemmelleşmesinde rol oynayabilir.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kısmetli bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde timsah görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında ev içinde timsah görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yeni bir eve sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde timsah görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, üzüntülerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek devlete hizmet etmeye, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde timsah görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir