AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde timsah görmek

Kahve falında denizin içinde timsah görmek

Kahve falında denizin içinde timsah görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde timsah gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde timsah görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ev içinde timsah görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde timsah görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında su içinde timsah görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir