AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa gidip fatiha okumak

Kahve falında mezarlığa gidip fatiha okumak

Kahve falında mezarlığa gidip fatiha okumak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, şöhret elde edeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığa gidip fatiha okumak gördüyseniz:

  • Bir süre sabredebilirseniz nedenlerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında mezarlığa gidip fatiha okumak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında mezara fatiha okumak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlara fatiha okumak itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığa fatiha okumak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında fatiha okumak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ölülere fatiha okumak kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda fatiha okumak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta fatiha suresini okumak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir