AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa gidip dua etmek

Kahve falında mezarlığa gidip dua etmek

Kahve falında mezarlığa gidip dua etmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, işlerin de yolunda gideceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığa gidip dua etmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda, öncelikle siz, önceliklerinizi belirlemeli, belli düzenlemeleri, anlaşmaları veya evrakları buna göre şekillendirmelisiniz.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında mezara gidip dua etmek kısmetlerin çoğalacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa gidip dua etmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık dua okumak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında kendi mezarı başında dua etmek hasretin ve özlemin biteceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında mezar başında dua okumak başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına inanılır.

Kahve falında mezarlara dua okumak makbul olan mallar edineceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde dua etmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir