AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle mezara gitmek

Kahve falında gelinlikle mezara gitmek

Kahve falında gelinlikle mezara gitmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlikle mezara gitmek gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gelinlikle mezara gitmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek kendi işini kurup başına geçeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta gelinlik görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlikle mezara görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle mezara girmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda gelinlik görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip gitmek eşlerin ayrılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikle hacca gitmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir