AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıklara gitmek

Kahve falında mezarlıklara gitmek

Kahve falında mezarlıklara gitmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıklara gitmek gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında babanın mezarına gitmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne gitmek gösterilen sabrın tükeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığa gidememek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıklara gitmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında annenin mezarına gitmek kiracı olmaktan kurtulacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında akşam mezara gitmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa doğru gitmek üzüntülerinin sona ereceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir