AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle köprüden geçmek

Kahve falında gelinlikle köprüden geçmek

Kahve falında gelinlikle köprüden geçmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle köprüden geçmek gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında gelinlikle köprüden geçmek maddi olarak güç kazanacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına delalettir.

Kahve falında kırık köprüden geçmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında atla köprüden geçmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında istanbul köprüsünden geçmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun köprüden geçmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, düşmanların önlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir