AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü üstünden geçmek

Kahve falında köprü üstünden geçmek

Kahve falında köprü üstünden geçmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, işlerinin sarpa saracağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprü üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kandırıyor olabileceğiniz konular var mı kontrol edip, kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında köprü üstünden geçmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek para sıkıntısı çekeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, şansın yüze güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek uykusuz geceler yaşayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir