AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşekle köprüden geçmek

Kahve falında eşekle köprüden geçmek

Kahve falında eşekle köprüden geçmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında eşekle köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında eşekle köprüden geçmek esenlik bulup, mutlu olacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüden uçarak geçmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalettir.

Kahve falında ahşap köprüden geçmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar köprüden geçmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu köprüden geçmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir köprüden geçmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece köprüden geçmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine alamet eder.

Kahve falında köprüden arabayla geçmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir