AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza balıklama atlamak

Kahve falında havuza balıklama atlamak

Kahve falında havuza balıklama atlamak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, ekmeğinin verimli olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kem gözlere geleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında havuza balıklama atlamak gördüyseniz:

  • Ani tepkileriniz veya bazı şeyleri hafife almanız hedeflerinizle aranıza mesafe girmesine neden olabilir.

Kahve falında havuza balıklama atlamak işindeki verimliliğinin düşeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balıklama atlamak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize balıklama atlamak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında balıklama denize atlamak el üstünde tutulacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında denize balıklama dalmak diplomalı kimse olacağına, şansın kaçacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten havuza atlamak ticaretinin açılacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında havuza atlamak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında havuz atlamak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir